Viernes, 30 Marzo 2012 08:55

Participa "Bicis al Carrer"

Valora este artículo
(1 Votar)

Veu preparant la bici!, tens 10 dies per a posar-la a punt i greixar els teus músculs, perquè diumenge que ve 23 de maig es donarà cita un esdeveniment social i esportiu pioner en el nostre municipi: Bicis al carrer!
Toca matinar un poquet, a les 9:30 h en el parc La Bavera (des de l'Àgora), però és per una bona raó: passejar sense cotxes per alguns dels principals carrers del nostre municipi amb familiars, amics… Per a participar, només són 2 euros, necessitaràs tindre una bici (o semblant), ganes de passar-ho bé i estar a temps en l'eixida.
Amb la inscripció rebràs un tiquet per este valor, que podràs utilitzar eixe mateix dia, canviant-ho en qualsevol dels establiments participants en la campanya, i a més, al finalitzar el trajecte, amb el teu número de dorsal participaràs en un sorteig de multitud de regals. Fes la teua inscripció ja! Els ciclistes recorreran un trajecte que passarà per diferents barris i llocs emblemàtics del nostre municipi. En Bicis al carrer!, podran participar totes les persones que ho desitgen, sent tan sols condició fonamental, el realitzar el recorregut muntat en una bicicleta de qualsevol tipus.
Per a més informació i inscripció en l'oficina d'esports municipal (Tel. 96 681 02 43) ubicada en la Casa de la Joventut en el següent horari (especial per al dit esdeveniment): de dilluns a divendres de 9.30 h a 14.30 h, dilluns, dimecres i dijous de 17:00 h a 20:00 h i dissabte 22 de maig de 10:00 h a 13:00 h!.
Tens fins al 22 de maig per a formalitzar la teua inscripció. Rebràs el teu tiquet i el teu dorsal, que hauràs de portar-ho visible durant tot el recorregut. 

¡Ve preparando la bici!, tienes 10 días para ponerla a punto y engrasar tus músculos, porque el próximo domingo 23 de mayo se dará cita un evento social y deportivo pionero en nuestro municipio: ¡Bicis al Carrer!

 

Toca madrugar un poquito, a las 9:30 h en el Parque La Barbera (desde el Ágora), pero es por una buena razón: pasear sin coches por algunas de las principales calles de nuestro municipio con familiares, amigos… Para participar, sólo son 2 euros, necesitarás tener una bici (o similar), ganas de pasarlo bien y estar a tiempo en la salida.

Con la inscripción recibirás un ticket por este valor, que podrás utilizar ese mismo día, canjeándolo en cualquiera de los establecimientos participantes en la campaña, y además, al finalizar el trayecto, con tu número de dorsal participarás en un sorteo de multitud de regalos. Haz tu inscripción ya! Los ciclistas recorrerán un trayecto que pasará por diferentes barrios y lugares emblemáticos de nuestro municipio. En ¡Bicis al Carrer!, podrán participar todas las personas que lo deseen, siendo tan sólo condición fundamental, el realizar el recorrido montado en una bicicleta de cualquier tipo.

Para más información e inscripción en la oficina de deportes municipal (Tlf. 96 681 02 43) ubicada en la Casa de la Juventud en el siguiente horario (especial para dicho evento): De lunes a viernes de 9.30 h a 14.30 h, lunes, miércoles y jueves de 17:00 h a 20:00 h y ¡sábado 22 de mayo de 10:00 h a 13:00 h!.

Tienes hasta el 22 de mayo para formalizar tu inscripción. Recibirás tu ticket y tu dorsal, que deberás llevarlo visible durante todo el recorrido.  

Modificado por última vez en Martes, 17 Mayo 2016 12:26

Deja un comentario

No escribas insultos y respeta a los demás.

Usted está aquí: Inicio Noticies/Noticias Participa "Bicis al Carrer"