Jueves, 17 Octubre 2013 09:51

I Passarel·la de Moda Mercat/I Pasarela de Moda Mercat

Valora este artículo
(1 Votar)

L'Associació Vilera d'Empresaris i l'Ajuntament de La Vila Joiosa organitzen este divendres 18 d'octubre la I Passarel·la de Moda Mercat.

Es tracta d'una iniciativa que unix moda i gastronomia i que busca promocionar els comerços de la localitat,dinamitzant el consum en estos temps difícils, a través d'una desfilada en què els comerciants de boutiques, òptiques i botigues de complements mostren les tendències d'esta tardor-hivern, alhora que els presents puguen tastar els productes dels llocs del mercat.

La Passarel·la de Moda Mercat donarà començament a les 20 hores en el Mercat d'Abastos de la Vila Joiosa (junt amb el Pàrquing La Creueta) i durant un poc més de mitja hora els models desfilaran amb roba, complements i accessoris de les boutiques i òptiques de la ciutat. Tancat la desfilada es procedirà a la picaeta.


La Asociación Vilera de Empresarios y el Ayuntamiento de La Vila Joiosa organizan este viernes 18 de octubre la I Pasarela de Moda Mercat.

Se trata de una iniciativa que aúna moda y gastronomía y que busca promocionar los comercios de la localidad,dinamizando el consumo en estos tiempos difíciles, a través de un desfile en el que los comerciantes de boutiques, ópticas y tiendas de complementos muestren las tendencias de este otoño-invierno, al tiempo que los presentes puedan catar los productos de los puestos del mercado.

La Pasarela de Moda Mercat dará comienzo a las 20 horas en el Mercado de Abastos de la Vila Joiosa (junto al Parking La Creueta) y durante algo más de media hora los modelos desfilarán con ropa, complementos y accesorios de las boutiques y ópticas de la ciudad. Cerrado el desfile se procederá a la picaeta.

Modificado por última vez en Miércoles, 18 Mayo 2016 08:52

Deja un comentario

No escribas insultos y respeta a los demás.

Usted está aquí: Inicio Noticies/Noticias I Passarel·la de Moda Mercat/I Pasarela de Moda Mercat